Стало відомо, хто автомобілем розвертався на газоні на пр. Космонавтів у Вінниці (відео)

Відео Новини Вінниці

У суботу, 16 червня, близько 4-ї години ранку невідомий автомобіль розвернувся на газоні на проспекті Космонавтів та пошкодив зелені насадження. Вранці люди виявили пошкодження та зателефонували в поліцію.

Пошуками автівки активно зайнялись працівники відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП вінницької патрульної поліції. Інспектори оглянули залишені автомобілем сліди на газоні, переглянули відеозаписи з камер спостереження, що встановлені на прилеглих об’єктах (на автозаправках, біля магазинів тощо) та відеокамери ситуаційного центру.

Так вдалося встановити, що газон пошкодив автомобіль Lexus з чорними металевими дисками на колесах та квадратним номерним знаком, що рідко зустрічається серед транспортних засобів на території нашої держави.

У вівторок,  19 червня, близько 18:30 патрульні виявили такий автомобіль на вулиці Стрілецькій. За кермом був 32-річний чоловік.

Після розшуку транспортного засобу, який пошкодив газон на проспекті Космонавтів, та встановлення особи, яка в той момент була за кермом, патрульні поліцейські всі зібрані матеріали передали працівникам муніципальної поліції для подальшого опрацювання.

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

1 коментар на “Стало відомо, хто автомобілем розвертався на газоні на пр. Космонавтів у Вінниці (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *