Як бізнесу обрати корпоративний банк для обслуговування юросіб?

Новини Вінниці Новини України Топ

Будь-який бізнес як великий, так і малий потребує якісного інструменту ведення та вирішення фінансових питань. Перед бізнесом постає питання як обрати банк для юридичних осіб у Києві, Вінниці, Львові, Івано-Франківську, Дніпрі, Одесі чи будь-якому іншому куточку України. Важливим критерієм вибору є оперативність вирішення питань та швидкість роботи з розрахунковими рахунками.

Наразі в Україні діє велика кількість банків, які пропонують різноманітні послуги для задоволення потреб бізнесу. Кожна з банківських установ зацікавлена надати максимально вигідні пропозиції для забезпечення усіх потреб клієнтів. А також здійснює контроль за якістю наданих послуг та активно розширює їх список.

На що слід звертати увагу при виборі банку

Обираючи банк для юридичних осіб у Києві варто ретельно ознайомитися з послугами які пропонуються, їх умовами і тарифами. Серед всього можна визначити такі фактори як:

●   стабільність та надійність. Як давно банк працює на ринку, які пропозиції надає;

●   тарифи на послуги. Варто враховувати якість та кількість послуг та вартісні показники комплексного обслуговування у співвідношенні ціна-якість;

●   Інтернет банкінг, доступ до особистого кабінету. Вирішення будь-яких питань у форматі он-лайн допомагає суттєво пришвидшити роботу підприємства.

«RwS bank» – це стабільний фінансовий партнер, який пропонує широкий спектр банківських послуг. Його успішна діяльність розпочалася майже 30 років тому.

ТОП – менеджмент, що має досвід роботи на фінансовому ринку понад 20 років переконує, що стільки років успішно працювати банку для юросіб у Києві дозволяють клієнтоорієнтованість та прийняття оперативних оптимальних і зважених рішень з будь-яких питань. найголовнішою особливістю «RwS bank» є те, що у будь-яких ситуаціях, будь-то певний продукт, програма або завдання, ми не відмовляємо клієнту у допомозі, а завжди намагаємося знайти для нього рішення. Принцип індивідуального підходу — ось що робить «RwS bank» банк цінним для клієнта.

Переваги співпраці

Найголовнішою особливістю «RwS bank» є те, що у будь-яких ситуаціях, незалежно від продукту, програми або завдання, банк не відмовляє клієнту у допомозі, а намагається знайти для нього рішення. Принцип індивідуального підходу — ось що робить «RwS bank» банк цінним для клієнта.

У корпоративному банку у Києві діють й інші додаткові сервіси:

  • ●   індивідуальні курси валют;
  • ●   клієнт-банк, який дозволяє дистанційно керувати бізнесом 24/7. Робота з корпоративними картками, формування виписок за рахунками, високий рівень захисту інформації;
  • ●   банківські гарантії (спрощений перелік документів, відсутність додаткових комісій);
  • ●   депозити для бізнеса – зручний інструмент накопичення коштів;

●   обслуговування нерезидентів.

Щоб отримати консультацію від менеджера банку звертайтесь за номером:

📞 044 590 00 00

📞 0800 500 590

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *