Велике сонячне затемнення 8 квітня 2024: коли і де спостерігати, поради астрологів

Новини Вінниці Новини Світу Новини України

На початку квітня відбудеться повне сонячне затемнення – його зможуть побачити понад 600 млн жителів Землі.

Сонячне затемнення у квітні 2024 буде другим за рахунком затемненням цього року. Чим воно унікальне, де і як його можна буде спостерігати та що радять не робити астрологи в цей час.

Почнемо з найголовнішого. Чи буде видно сонячне затемнення в Україні? Ні, в Україні його видно не буде, але за ним можна спостерігати під час прямої трансляції на YouTube-каналі NASA.

Як сонячне затемнення вплине на нас

За словами астрологів, хоча сонячне затемнення 8 квітня 2024 року буде видно тільки в деяких частинах Землі, його вплив буде відчутним для всіх жителів планети.

Затемнення відбуваються від чотирьох до шести разів на рік (у 2024 році їх буде чотири) і спричиняють несподівані зміни та поворотні моменти в нашому житті. Наприклад, якщо ви загрузли в нерішучості, затемнення може змусити вас діяти – незалежно від того, готові ви до цього чи ні. Також можуть виникати непередбачувані події, які вимагатимуть радикальної зміни напрямку.

Що можна і що не можна робити в сонячне затемнення

Затемнення позначаються на почуттях і вчинках людей: спокійні раптом стають дуже активними, енергійні – навпаки, млявими. Якщо говорити образно, то сонячне затемнення на певний час приховує від нас світло, тимчасово позбавляючи почуття реальності, тому ми можемо не усвідомлювати деяких своїх дій, а вони зі свого боку можуть потягнути за собою низку небажаних наслідків. Щоб уникнути цього, астрологи не радять у день затемнення:

  • йти на поводу у емоцій і приймати серйозні рішення;
  • переїжджати;
  • робити великі покупки й укладати важливі угоди;
  • брати на себе роботу понад норму;
  • ухвалювати доленосні рішення – одружитися, розлучатися, міняти роботу;
  • впускати в життя нових людей;
  • зловживати алкоголем.

Бути особливо обережними в цей час слід людям із хронічними захворюваннями та хворобами серцево-судинної системи – можливе нездужання. Є також твердження, що в період затемнення збільшується кількість нещасних випадків, катастроф.

Крім цього, затемнення оголюють тіні, тож будьте готові до того, що “поховані” істини та секрети вирвуться назовні, а ситуації, яким більше не судилося бути, будуть зметені без попередження. Але як би вас це не шокувало – все, що відбувається, допоможе розчистити простір для прогресу.

Що потрібно робити в сонячне затемнення? Проведіть цей день у спокої, наприклад, із близькими людьми, приділіть час домашнім улюбленцям або допоможіть бездомним. У цей час добре миритися і віддавати борги.

На думку астрологів, було б не зовсім правильним у період сонячного затемнення “прикинутися мертвим” – цей час можна використати з користю. Затемнення 8 квітня може спрямувати вас на новий шлях, який ви навіть не уявляли собі, і започаткувати приголомшливий особистий розвиток, глобальну подію або науковий прорив. Можуть несподівано відкритися цікаві та нові можливості. Визначте свої наміри на найближчі шість місяців, а після того, як закриється коридор затемнень – приступайте до дій. Киньте собі виклик, щоб засяяти по-новому, і будьте відкриті для особистісного зростання.

Джерело: unian.ua/lite

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *