Вертоліт, на якому розбився Монастирський у Броварах, летів до Харкова

Новини Вінниці Новини України

Очільник МВС України Денис Монастирський та його колеги, які загинули сьогодні під час катастрофи вертольота в Броварах, летіли до Харкова.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

“Сьогодні я мав зустріти, мав потиснути руки, мав… побачити не тільки керівників, ні, – друзів, яких поважав, яких чекав”, – написав він у фейсбуці.

За словами Тимошка, перед катастрофою та напередодні він розмовляв з усіма, хто був на борту гвинтокрила. Очільник Нацполіції області вже виїхав зустрічати гостей, однак все обернулося нещастям.

“Розмовляв вчора, сьогодні, зі всіма, хто був на борту, поговорив і виїхав зустрічати, зустрічав. Неможливо передати словами, неможливо просто повірити! Непопровима втрата! Є люди, після уходу яких залишається пустота! Рідні, близькі, тримайтесь! Вони точно цього б хотіли!” – написав Тимошко.

СБУ розпочала провадження щодо падіння гелікоптера у Броварах, внаслідок чого загинуло 16 людей, серед яких троє дітей, а також голова МВС, його заступник і держсекретар. Наразі розглядається декілька версій.

Водночас у Національній поліції України виключили версію з технічною несправністю гвинтокрила. Там заявили, що він був новим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *