Дипломатія та зміцнення армії: Василь Зернецький закликав виділити 50 мільярдів гривень на оборону країни

Новини Вінниці Новини України Топ

Тільки божевільна людина може говорити, що Путін відвів війська і ризик масштабного російського вторгнення зник, а тому українська влада та міжнародне співтовариство мають рішуче відреагувати на терористичні акти російських бойовиків на Донбасі та  посилити санкції проти країни-агресора. Такий заклик до керівництва держави та міжнародних партнерів озвучив представник політради партії «Європейська Солідарність» у Вінницькій області Василь Зернецький. 

«Тільки божевільна людина може казати, що щось минуло, що Путін відвів війська і някого вторгнення не буде. Зеленський намагається відосиками заспокоїти людей, що нічого не буде, але відбуваються обстріли мирних мешканців. Снаряди прилітають у населені пункти, війна триває вісім років», – зазначив Василь Зернецький.

На переконання Василя Зернецького, відповідь України  на зухвалий обстріл дитячого садка у Станиці Луганській може бути тільки одна: додатково виділити 50 мільярдів гривень на оборону та активізуватись на дипломатичному фронті:

«У нас один шлях – активізувати зусилля на дипломатичному фронті і зміцнювати своє військо.                         

Необхідно терміново внести на розгляд Верховної ради законопроєкт про виділення 50-ти млрд гривень на зміцнення нашого війська.

На жаль, більшості народних депутатів байдужий стан нашої армії і те, що терористи обстрілюють  наших дітей. Влада вперто намагається перенести навантаження фінансування військових програм на бюджети місцевих рад.

Мабуть, настав час допомогти їм прийняти необхідне рішення. До цього їх повинні спонукати органи місцевого самоврядування і патріотично налаштована громадськість», – зауважив політик.  

Нагадаємо, фракція партії «Європейська Солідарність» у Верховній Раді запропонувала зміни до бюджету, які дозволять виділити додатково 50 мільярдів гривень на військо. За відповідне рішення треба лише проголосувати.

Нагадаємо, вранці 17 лютого бойовики так званої ЛНР обстріляли Станицю Луганську з важкої артилерії. Снаряди влучили у дитячий садок. Троє людей постраждали та отримали контузії.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *