Вінницький боксер став срібним призером другого найстарішого турніру Європи

Новини Вінниці

Вінничанин Андрій Ісаков здобув срібну медаль міжнародного боксерського турніру «Bocskai Memorial Tournament» в Угорщині. Про це інформують у Федерації боксу України. 

У півфінальному двобої серед спортсменів у першій важкій вазі 22-річний вінничанин переміг Петара Льєшевича з Чорногорії, проте у фіналі поступився бразильцю Кено Машаду. 

До слова, Андрій Ісаков народився 24 грудня 1 999 року у селі Агрономічне Вінницького району. Зріст – 178 см, вага – 86 кг. 

Стійка – лівобічна (правша). Почав займатися боксом у 10 років у Вінниці під керівництвом тренера Владислава Кашеєва, з яким співпрацює і досі. Досягнення в аматорах: майстер спорту міжнародного класу, переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних турнірів, Переможець Кубку України-2018; Бронзовий призер чемпіонату України-2018. Професійний рекорд 5-0-0 (3 КО)

Зауважимо, що міжнародний турнір «Bocskai Memorial Tournament» є другим найстарішим турніром в Європі та вважається одним з найпрестижніших стартів континенту. Цього року змагання відбулися 66-й раз, і участь у них брали чоловічі та жіночі команди. Чоловічу збірну України представляли 10 спортсменів.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *