«Зелені наперсточники»: «слуги народу» у Томашпілській селищній раді підробили проєкт рішення

Відео Новини Вінниці Топ

Фракція партії «Слуга Народу » у Томашпільській селищній раді вдалася до махінацій. Під час сесії, яка відбулась 8 лютого, місцеві представники президентської партії оманою змусили депутатський корпус проголосувати за звернення із вимогою підтримати політично вмотивоване переслідування Петра Порошенка. 

Власне, вони підготували два окремих звернення, яке видали за одне. Текст звернення, зареєстрованого як проєкт рішення повністю відрізнявся від тексту, зачитаного з трибуни. У першому документі висловлювалися вимоги посадити Порошенка, а в другому – заклик до єднання перед загрозою зовнішньої агресії. Саме другий варіант був озвучений «слугами народу» під час сесії та підтриманий депутатами, які навіть не знали, за що насправді голосують. Подробиці – в авторському бозі редактора Вінниця.ОК  «Інакше»

«Кручу-верчу надурити хочу» – саме з цією фразою наперсточники колись видурювали кошти у довірливих громадян. На щастя, ці шахраї давно вже зникли з вулиць, однак, їхні методи живуть і процвітають, зокрема у політиці, у лавах президентської партії.

Погратися у «наперстки» із колегами по депутатському корпусу вирішили представники фракції «Слуга Народу» у Томашпільській селищній раді. Їм ну дуууже потрібно було «протягнути» на сесії звернення до всіх владних структур та правоохоронних органів із вимогою запроторити за ґрати Петра Порошенка. Звісно, голосувати за «ТАКЕ» дурних нема, а тому «слуги» вдалися до «маленьких хитрощів»: на регламентній комісії та під час сесії озвучили одне звернення – за все хороше проти всього поганого, а як проєкт рішення зареєстрували інше, «антипорошенківське», з «торгівлею на крові», «посібництвом окупантам» та іншими, розробленими за методичками Кремля пропагандистськими кліше.

Таким чином, «слуги» підготували два «наперстки» – зі справжнім документом та з фальшивкою. Звісно ж, колегам вони підсунули підробку, як і належить шахраям. Депутати, обдурені загорнутими у фальшивку солодкими тезами про єднання перед обличчям зовнішнього ворога, за проєкт рішення проголосували, навіть не здогадуючись, що у зареєстрованому проєкті  рішення – зовсім інший текст.

Чому ж депутати у Томашполі не читають звернення, за які голосують? Це вже інше питання, і сам факт такої безвідповідальності їх не прикрашає.  Залишається лише сподіватись, що після цієї історії вони більше так не робитимуть, бо забагато «наперсточників» розвелося.

А тепер перейдемо до доказів. Ось – справжнє звернення. Воно ж – рішення, ухвалене селищною радою:

А ось – «липа», зачитана з трибун:

А це – ні, не пам’ятник свині, а представник  «луг народу», який зачитує «липу» з трибуни:

У «Слузі Народу» скандал поки не коментують, а от представник політради партії «Європейська Солідарність» Василь Зернецький вже заявив, що разом з колегами домагатиметься законного покарання для винних у підробці документів:

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *