Мешканці Гайсина виступили на підтримку Петра Порошенка

Відео Новини Вінниці Топ

У Гайсині відбулась акція на підтримку Петра Порошенка та проти політичних репресій, до яких вдається Офіс Президента Зеленського. Висловити своє невдоволення діями влади вийшли місцеві активісти партії «Європейська Солідарність» та небайдужі містяни.

Учасники акції підкреслили, що останні події в Україні не можна сприймати спокійно, адже вони засвідчують повне згортання демократичних процесів.

Анатолій Шульга

«Ми відчуваємо, що здійснюється політичний тиск на опозиційні сили, на лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка. Ми відчуваємо, що так не повинно бути», – заявив депутат Гайсинської міської ради від «ЄС» Анатолій Шульга.  

Василь Зернецький

«Сьогодні десятки людей встали разом і заявили, що прекрасно бачать причини переслідування Петра Порошенка. Вони бачать – проблема Зеленського у тому, що він не має успіхів. Так буває: політик при владі не має успіхів і прикриває власні невдачі тиском на опозицію. Зеленський мав би гуртувати народ, займатися проблемами в енергетиці та обороною держави, а натомість він атакує тих, хто незадоволений його керівництвом. Це не минеться просто так!», – висловився куратор «ЄС» на Вінниччині Василь Зернецький.

Детальніше про акцію у Гайсині – у сюжеті YouTube-каналу Вінниця.NOW.

Нагадаємо, днями схожі акції пройшли у Немирові, Ямполі, Городківці та Крижополі.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *