Хелловінський заїзд: у Вінниці відбудеться велопрогулянка «нечисті»

Новини Вінниці

Велолюбителів Вінниці запрошують на сьомий традиційний хелловінський велозаїзд. Велопрогулянка у костюмах нечисті всіх мастей відбудеться 31 жовтня.

Заїзд стартує об 11:00 від Європейської площі та пройде за маршрутом башта (пл. Європейська) – вул. Грушевського – ЦПКіВ ім. Леонтовича – пл. Василя Стуса – Урожай – вулиця Келецька – трц Plaza Park.

На фініші на учасників велопрогулянки очікують призи за найкращі хелловінські костюми та частування від сімейного ресторану Red Zeppelin.

Возможно, это иллюстрация (текст)

«Їдемо неспішно, насолоджуючись красою осіннього міста із зупинками на фотографування в фотозонах які створило для нас місто: фонтанна площа в ЦПКіВ ім. Леонтовича, книжка

На фініші нас гостинно приймає @Червоний цепелін – Red Zeppelin – сімейний ресторан на Вишеньці – перфектні бургери і не тільки.

За доброю традицією на фініші роздамо гарбузиків (і не тільки – не забуваємо нас приймає Червоний цепелін – Red Zeppelin – сімейний ресторан на Вишеньці) за найяскравіші/найкреативніші костюми /образи», – йдеться в анонсі заходу.

Заїзд пройде із дотриманням карантинних обмежень, від учасників вимагають носити маски та дотримуватись соціальної дистанції.  

Фото: Vежа

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *