Прикордонники з Вінниччини перемогли у змаганнях кінологів

Новини Вінниці

Військовослужбовці Могилів-Подільського прикордонного загону посіли перше місце у змаганнях серед спеціалістів-кінологів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Фахівці були нагороджені кубками, грамотами та подарунками, а їхніх чотирилапих вихованців відзначили смаколиками, інформують у Могилів-Подільському загоні.

У змаганнях взяли участь 19 прикордонників – кінологів зі своїми помічниками – спеціальними та розшуковими собаками. Зазначається, що чотирилапі охоронці кордону демонстрували навички слухняності, вміння виявляти зброю, вибухівку, наркотики, переслідувати та затримувати порушників, а також долали смугу перешкод.

«Спеціальні собаки використовуються у пунктах пропуску для виявлення зброї, засобів терору, боєприпасів, наркотичних та вибухових речовин. У даному напрямку, продемонструвавши кращі вміння у особистій першості, друге місце посіли старший сержант Олексій Басістий та його вихованець – голландська вівчарка Візувій та старший сержант Ірина Негай із службовим собакою бельгійською вівчаркою – Сімба», – йдеться у повідомленні пресслужби загону.

Призери змагань увійшли до команди, яка представлятиме Південне регіональне управління у змаганнях на першість Дежприкордонвідомства.

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (1 человек, собака и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (1 человек и собака)

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *