Через Вінницю буде курсувати новий потяг Київ-Гайворон

Новини Вінниці

Починаючи з п’ятого жовтня Укрзалізниця призначає новий регіональний поїзд №795/796. Наразі буде узгоджуватись його подальше курсування, а після запуску будуть аналізувати пасажиропотік.

Поїзд по новому маршруту розпочне свою роботу починаючи з 5-го жовтня та буде курсувати по вівторках, п’ятницях та неділях. Зі столиці він вирушатиме о 14:41 та прибуватиме до Гайворона о 00:11.

У зворотному напрямку цей поїзд курсуватиме з 6 жовтня по понеділках, середах і суботах. Відправлятиметься з Гайворона о 01:10 і прибуватиме до Києва о 10:52.

Регіональний поїзд зупинятиметься на станції Козятин-1, Вінниця, Гуменне, Вороновиця, Фердинандівка, Війтівці, Немирів, Сажки, Кароліна, Самчинці, Семенки, Ситківці, Криштопівка, Гайсин, Зятківці, Антонівка, Дукля, Орлик, Генрихівка, Джулинка та Ставки.

Нагадаємо, що шлях до Гайворона залізницею є одним із туристичних маршрутів, який доходить до “столиці” вузькоколійного серця України. Тут проходить унікальна вузькоколійна гілка, яка сполучає Гайворон та Рудницю. Наразі через пандемію маршрут не був запущений в роботу. Аби його робота була відновлена – активісти проводили фестиваль “Гудок” на паровозі, де велика частина гостей з’їхалась майже з усієї України аби проїхатися від Гайворона до Бершаді.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *