«Finita la commedia»: вінницька нардепка Устінова пішла з «Голосу»

Новини Вінниці Новини України Топ

Народна депутатка, вінничанка Олександра Устінова повідомила про вихід з політичної партії «Голос». Відповідну заяву Устінова оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

Депутатка зазначає, що більшість народних депутатів не братимуть участі у з’їзді «Голосу» 29 липня та покидають партію.

«Finita la commedia або з’їзд Голосу сьогодні, як чергова профанація керівництва та цементування контролю Кіри Рудик над партією.

Більшість народних депутатів не братимуть участі у з’їзді партії Голос та покидають партію.

На жаль керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада Голосу штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з’їзді. З’їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва», – йдеться у дописі Устінової.

За словами депутатки, « «Голосу» більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки».

«Тепер це партія імені однієї людини – Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері», – стверджує Олександра Устінова.

Допис народна депутатка підкріпила заявою про вихід з партії «Голос».

Нагадаємо, у червні 15 з 29 партійців Вінницької територіальної організації «Голосу» покинули політичну силу. Своє рішення вони пояснили «узурпацією» та «рейдерством» партії з боку її очільниці Кіри Рудик.

Згодом Олександра Устінова заявила про утворення з колишніх членів «Голосу» окремого об’єднання «Справедливість» у Верховній Раді.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *