Вінничан запрошують обговорити подорожчання проїзду у тролейбусах та трамваях

Новини Вінниці Топ

Вже цього тижня, 4 червня, виконком Вінницької міської ради оприлюднить проєкт регуляторного акту з обґрунтуванням встановлення нових тарифів на проїзд у міських автобусах, тролейбусах та трамваях. Як йдеться у повідомленні на сайті муніципалітету, до 4 липня вінничани мають право надсилати свої зауваження та пропозиції до документу.

Звернення можна надсилати на поштову та електронну адреси департаменту економіки і інвестицій міської ради: 21050,  м. Вінниця, вул. Соборна, 59, департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради, каб. №306; e-mail: dei@vmr.gov.ua, а також на поштову та електронну адреси КП «Вінницька транспортна компанія»: 21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 29; e-mail: kp.vinttu@gmail.com.

Нагадаємо, Вінницька транспортна компанія направила до департаменту економіки міської ради звернення із проханням підвищити вартість проїзду у трамваях, тролейбусах і автобусах. Як стверджує директор ВТК Михайло Луценко, діючий тариф на проїзд у громадському транспорті один з найнижчих в Україні і економічно необґрунтований.

Також нагадаємо, що з 1 червня зросла вартість проїзду у маршрутних таксі Вінниці.  

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *