В Гайсинському районі вибух газу зруйнував частину будинку (фото)

Новини Вінниці

7 травня в селі Китайгород Гайсинського району сталася пожежа в житловому будинку. Полум’я спалахнуло внаслідок вибуху побутового газу, внаслідок якого було зруйновано частину оселі. Власницю помешкання з-під завалів ще до приїзду рятувальників врятували місцеві жителі.

Як інформують на сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу о 22:13.

«Прибувши на місце події, рятувальники місцевої пожежної команди смт Дашків встановили, що виникла пожежа в одній із кімнат житлового будинку на площі 10 кв.м, загоряння сталося внаслідок вибуху побутового газу. Пожежу локалізовано о 22:27, а ліквідовано о 22:30. Ще до приїзду на місце події, з-під завалів будинку місцевими жителями було виявлено і врятовано власницю домоволодіння, 1954 р.н. Постраждала було госпіталізовано до реанімаційного відділення ЦРЛ», ‒ йдеться в повідомленні.

Ймовірною причиною виникнення пожежі в рятувальній службі називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

Внаслідок вибуху було зруйновано три цегляні несучі стіни будинку, міжкімнатні перегородки та дах. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося п’ять чоловік особового складу та один спецавтомобіль, а також підрозділ МПК смт Дашів.

Нагадаємо, 6 травня сталася пожежа за адресою вулиця Бевза, 34, у Вінниці. Внаслідок пожежі загинула 21-річна вінничанка.

Фото ‒ рятувальників

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *