У Вінниці на пожежі по вулиці Бевза виявили мертву жінку

Новини Вінниці

У Вінниці після ліквідації пожежі за адресою вулиця Бевза, 34, виявили тіло жінки. В поліції встановлюють особу загиблої, відкрито кримінальну справу за фактом порушення вимог пожежної безпеки.

Як йдеться на сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області, о 12:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в офісних приміщеннях на вулиці Бевза. За підвищеним номером виклику до місця надзвичайної події було направлено чергові караули усіх Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру. 

«Рятувальникам вдалося запобігти перекиданню вогню на розташоване під одним дахом приміщення «Укргазбанку» та кафе. О 14:11 пожежу локалізовано. На місці пожежі виявлено тіло однієї загиблої особи. До боротьби з вогнем від ДСНС залучено 60 чоловік особового складу та 13 одиниць спецтехніки», ‒ зазначено в повідомленні.

За повідомленням відділу комунікації Нацполіції області, на місці події слідчо-оперативна група та криміналісти проводять першочергові слідчі дії. Тіло загиблої було виявлено на третьому поверсі приміщення.

За фактом виникнення пожежі слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років ув’язнення.

Читайте також: У Вінниці горить офісний центр на вулиці Бевза

Фото та відео ‒ з сайтів рятувальників та поліції

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *