У Вінниці «замінували» супермаркет «Варшава»

Новини Вінниці

Невідомий чоловік повідомив про замінування супермаркету «Варшава» на вулиці Стрілецькій у Вінниці. Поліцейські перевірили приміщення магазину та не виявили жодних підозрілих предметів.

Інцидент трапився 3 травня. Як повідомляють у головному управлінні національної поліції області, близько 11.40 год. на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чергового  ДСНС у Вінницькій області про замінування супермаркету «Варшава» по  вул. Стрілецькій.

За кілька хвилин на місце події прибули вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції та працівники  ДСНС. Поліцейські – вибухотехніки обстежили приміщення магазину, звідки евакуювали  20  людей. Жодних вибухонебезпечних предметів у приміщенні не виявили.

Особу, що повідомила про замінування, розшукують.  В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *