Вінницький фонтан ROSHEN знову працює (відео)

Відео Новини Вінниці

Несподівано для всіх, у Вінниці ввечері 1 травня розпочав роботу світломузичний фонтан ROSHEN. «Фонтанний» сезон розпочався попри те, що раніше у ROSHEN повідомляли: головну туристичну принаду Вінниці увімкнуть лише після завершення карантину.

«Початок нового сезону роботи світломузичного фонтану ROSHEN у Вінниці буде відтерміновано до закінчення карантину в Україні. Точну дату відкриття фонтану компанія повідомить після відповідного рішення Уряду», – інформували у компанії.

Однак, не зважаючи на те, що адаптивний карантин в Україні триватиме щонайменше до 30 червня, фонтан все ж таки запрацював. Перше цьогорічне світломузичне шоу на набережній містяни зафіксували на відео.

До слова, світло-музичний фонтан – частина комплексного проекту з реконструкції набережної ріки Південний Буг біля Вінницької Кондитерської фабрики ROSHEN. У рамках прєекту була укріплена берегова лінія довжиною 700 м, зроблена пішохідна зона і зона відпочинку, встановлена ​​система вуличного освітлення, амфітеатр для перегляду фонтанного шоу. Для установки фонтану були проведені роботи з розчищення русла річки Південний Буг в обсязі 28 000 куб. м. ґрунту.

Нагадаємо, у Вінниці знову працюють музеї та планетарій.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

5 коментарів на “Вінницький фонтан ROSHEN знову працює (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *