Вінницька «Нива» не помітила лідера Другої ліги (відео)

Відео Новини Вінниці

У черговому матчі Другої ліги вінницька «Нива» вдома розгромила лідера групи «А» фк «Ужгород». Матч завершився з рахунком 4:1 на користь «зелено-білих», про що повідомляє офіційний сайт «Ниви».

Вже на 3 хвилині господарі відкрили рахунок: на один із перших кутових з лівого краю висунулися високі вінницькі хлопці. Маляренко від ближньої штанги продовжив подачу на дальній край, де забутий суперниками захисник Хохлов підправив м’яча у сітку – 1:0.

На 15 хвилині «вінничанин» Едуард Сербул підключив Георгієва і сам досяг успіху після його подачі з правого флангу. Акуратний удар головою – і 2:0.

За «Ужгород» мав нагоду відзначитись Ряшко зі штрафного, а пізніше Федак перевірив надійність голкіпера «зелено-білих».

На початку другого тайму стався третій гол. Лівий захисник Борячук підключив до атаки Загорулько, той перевів м’яча у штрафний майданчик, де Маляренко підправив головою у ворота – 3:0.

На 70 хвилині гості самі «привезли» собі гол: отримавши пас від товариша, Сартина втратив його майже в центрі поля. Граючий президент «Ниви» Загорулько відібрав шкіряного, пробіг пів-поля і з правої ноги пробив в дальній кут – 4: 0.

Гості майже одразу провели гол престижу. Чонка, який вийшов на заміну, зіграв з партнером і влучно пробив по діагоналі в дальній кут – 4:1. «Нива» залишається на восьмій позиції в турнірній таблиці, але тепер вінничани лише мінімально відстають від «Чайки».

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *