Вінницький студент переміг на міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки

Новини Вінниці

Студент другого курсу кафедри програмного забезпечення Вінницького національного технічного університету посів перше місце на Міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки в Ірландії. Також друге місце на подібному конкурсі в Данії посіла студентка-першокурсниця з ВНТУ.

Як йдеться на сайті кафедри, 14 квітня у Дубліні (столиці Ірландії) відбувся конкурс з комп’ютерної графіки «The Ireland International Competition «Star Of The Dublin» – The Official International Competitions In Europe. Участь у конкурсі взяв студент 2-го курсу факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ВНТУ Євгеній Станіславенко. За оцінкою журі конкурсу – The Standing European Сommittee on Culture, Science and Education of the Legislative Assembly of Euro Media Star Group – Євгеній Станіславенко посів на конкурсі 1 місце.

Окрім того, як повідомляють в університеті, 3 квітня у Копенгагені (столиці Данії) відбувся Міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки «International Competition «Peace And Friendship» – The Official International Competitions In Europe. Участь у конкурсі взяла студентка 1-го курсу факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ВНТУ Катерина Борисова. За результатами конкурсу дівчина посіла друге місце.

Нагадаємо, син голови Вінницької РДА переміг на міжнародному молодіжному фестивалі інформаційних технологій в Росії. Детальніше про це ‒ за посиланням.

Фото ‒ з сайту кафедри програмного забезпечення ВНТУ

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *