У Вінниці розмістять понад 80 кущів ялівцю (фото)

Новини Вінниці

У Вінниці працівники КП «Вінницязеленбуд» розпочали розміщення в різних локаціях міста кущі ялівцю сорту «Блю Арроу». 14 квітня на площі Гагаріна розмістили 25 таких кущів. Заплановано поставити в місті ще 60 подібних кошиків з рослинами.

Про це інформують на сайті міськради.   

В повідомленні йдеться, що ялівець «Блю Арроу» невибагливий в доглядані і стійкий до різних погодніх умов. Також він досить добре адаптується у міському середовищі. Комунальники висаджують рослини понад 1,5 м висотою.

«Щороку ми намагаємось наповнити наше місто гарними зеленими та квітковими композиціями і насадженнями. Наразі ми розпочали із площі Гагаріна, де встановили 25 корзин з ялівцем. У планах розмітити ще 60 таких корзин у різних частинах міста. Це досить невибаглива рослина і не потребує якогось особливого догляду. Наші працівники протягом усього теплого періоду будуть їх доглядати та підживлювати. В подальшому ми будемо продовжувати прикрашати вулиці нашого міста зеленню та квітами», ‒ розповіла заступниця директора з агротехнічних питань МКП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.

Фото ‒ з сайту міськради

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *