«Побився об заклад»: у Вінниці чоловік за 100 гривень хотів стрибнути з мосту (відео)

Новини Вінниці

12 квітня ввечері до поліції звернувся вінниччанин, який помітив, що на Київському мосту невідомий чоловік виліз на огорожу та нібито збирається стрибнути вниз. Заявник вирішив, що той хоче покінчити з життям.

Втім, як інформують в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, причина вчинку полягала в тому, що чоловік побився об заклад зі знайомим ‒ за 100 гривень він мав стрибнути з мосту.

В повідомленні патрульних йдеться, що намагання чоловіка «виконати заклад» зафіксували камери відеоспостереження Ситуаційного центру. На відео видно, як чоловік декілька разів вилазив на огорожу і спускався на землю. Останній раз він зробив це, коли почув сирену службового автомобіля патрульних.

Поліцейські оперативно прибули на місце події, виявили там чоловіка, на якого вказав заявник, і підійшли до нього, щоб поговорити.

«В 34-річного вінничанина патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Інспекторам він пояснив, що побився об заклад зі своїм знайомим, що зможе стрибнути з мосту в річку. Його винагородою за вчинене мали стати 100 гривень. Патрульні провели з чоловіком профілактичну бесіду. Він запевнив поліцейських, що все зрозумів, і пішов додому», ‒ розповідають в пресслужбі патрульних.

Відео ‒ з YouTube-каналу Патрульної поліції Вінниччини

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *