У Вінниці просять повернути «очне» навчання для учнів молодших класів

Новини Вінниці

Вінничанка Людмила Кувшинова зареєструвала петицію до міської ради з проханням відновити навчання в школах для учнів 1-4 класів. Авторка звернення зазначає, що дистанційне навчання для молодших школярів є неефективним.

«У зв’язку з покращенням епідситуації в місті, просимо відновити навчання 1-4 класів. Дистанційне навчання для молодшої школи є неефективним. Повернення в школи учнів 1-4 класів поліпшить процес навчання і дозволить батькам спокійно працювати», ‒ йдеться в зверненні.

Для того, аби петицію розглянули в міській раді, за неї мають проголосувати 350 вінничан. Збір підписів триває протягом 14 днів.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Нагадаємо, на початку березня на Вінниччині всіх школярів відправили на дистанційне навчання. Згодом Калинівська місцева комісія з ТЕБ та НС вирішила повернути за парти міських шкіл учнів 1-4 класів. Старші школяри навчаються дистанційно. Окрім того, наприкінці березня в області оголосили опитування серед батьків щодо організації дистанційного навчання.

Головні новини дня – в нашому Telegram-каналі

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

10 коментарів на “У Вінниці просять повернути «очне» навчання для учнів молодших класів

  1. Какой смысл за месяц до каникул опять отправлять в школу??? Мало болели? Будет красная зона тут же. Уже выпустили в феврале. Ведь вирус не растворится!!! Что за люди у нас ?? Пока башкой об стенку не двинеш не понимают. На прошлой недели столько смертей и в основном учителя…

    1. Выпутили в феврале и что , от школы сразу заболваемость возросла? как закрыли школы так она не спала…и садики работают. там не такие же воспитатели или они не болеют??

  2. Каждый день ребенок катается на работу то ко мне то к бабушке, это что карантин??? приходим с работы в 8 садися за уроки, все уставшие и делаем с нервами до 23 часов… она ложиться спать я ещё доделываю за нее по мелочи, потому что не успели и ребенок устал.

  3. А чому це москалі тут комнтують , що потрібно робити, в нас є фахівці які розуміють ситуацію коронавірус це не жарт,
    Може їх діти поки не присмерті в лікарні але це тільки поки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *