В Калинівці учні молодших класів з понеділка навчатимуться в звичному режимі

Новини Вінниці

19 березня Калинівська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про те, що з 22 березня учні 5-11 класів місцевих шкіл навчатимуться дистанційно, а учні початкових класів навчатимуться у звичному режимі.

Про це повідомляють на сайті Калинівської громади.

«Батьки учнів, які навчаються у початкових класах, скаржаться на те, що немає з ким залишити дітей вдома та організувати якісне дистанційне навчання», ‒ зазначила начальниця відділу освіти, молоді і спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Посадовиця тому і запропонувала, щоб учні початкових класів навчалися у звичному режимі.

В Калинівці кажуть, що після початку навчального процесу ситуація у кожному навчальному закладі буде моніторитися. За результатами моніторингу в місті оперативно прийматимуть відповідні рішення, якщо серед дітей зросте захворюваність. На сьогодні лабораторно підтвердили COVID-19 у 4 дітей.

Як повідомила на засіданні комісії лікарка-інфекціоністка Марія Чернега, якщо у січні 2021 року захворіло 114 осіб, у лютому – 236, то з початку березня в місті фіксують 391 випадок інфікування. 386 осіб поки лікуються на стаціонарі та амбулаторно.

У Калинівській центральній районній лікарні на ранок 19 березня перебувало на лікуванні 80 хворих, у 61 особи підтверджений COVID-19.

Нагадаємо, в Хмільнику закрили дитячі садочки до стабілізації ситуації із захворюваністю на коронавірус.

Станом на 19 березня в області зафіксували черговий максимум ‒ 948 випадків COVID-19.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *