Для суддів Вінницького Апеляційного суду створять закриту стоянку (відео)

Відео Новини Вінниці

Вінницька міська рада ухвалила рішення про облаштування парковки біля Вінницького Апеляційного суду. За виділення 402 тисяч гривень на капремонт паркувальної зони проголосувала більшість депутатів під час отсанньої сесії.

Відтак, парковка, яка зараз доступна для всіх мешканців громади та гостей міста, перетвориться на місце паркування лише для працівників суду.

У фракції партії «Європейська солідарність» в міській раді таке рішення не підтримали, оскільки у місті без того бракує місць для паркування.

Чому ще фракція «Європейської Солідарності» голосувала проти створення стоянки для суду, розповідає депутат ВМР Олександр Майструк – на YouTube каналі Вінниця NOW.

Читайте також: На парковці біля Вінницького апеляційного суду планують встановити шлагбаум

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

1 коментар на “Для суддів Вінницького Апеляційного суду створять закриту стоянку (відео)

  1. За словами голови Вінницького апеляційного суду Сергія Медвецького, паркувальний майданчик використовуватимуть насамперед працівники установи. Але він буде службовим лише з восьмої до сімнадцятої години в робочі дні. В інший час, а ще – у вихідні і неробочі дні обладнану шлагбаумом паркувальну зону зроблять доступною для всіх охочих.

    «Майже 120 працівників ВАС, а також прокурори, адвокати, громадяни-учасники справ мають право на впорядковане цивілізоване паркування», – зауважив Сергій Медвецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *