У «Вінницягаз Збут» оприлюднили тарифи на квітень

Новини Вінниці

Ціна на природній газ для абонентів ТОВ «Вінницягаз Збут» у квітні залишиться без змін. Як інформує компанія-постачальник, вартість блакитного палива залишиться на рівні 6,99 грн за кубометр(що дорівнює 0,6613 грн/кВт*год).

Возможно, это изображение (текст)

У «Вінницягаз Збут» зауважують, що ситуація на європейських біржах залишається нестабільною – після нетривалого зниження ціна газу знов почала зростати, тож, очікуване літнє зниження вартості блакитного палива може не відбутися. Водночас у компанії підкреслюють, наскільки важливо завершити опалювальний сезон без боргів.

«Для усіх учасників ринку природного газу дуже важливо стабільно закінчити поточний опалювальний сезон. Однією із запорук цього є вчасні розрахунки за спожитий газ. Будь ласка, сплачуйте за газ вчасно – щомісяця до 25 числа», – звертаються до громадян «газовики».

Щоб убезпечити споживачів від коливань цін на газ, підприємство започатковує нову послугу – річний контракт із  фіксованою ціною. Його запровадження очікується вже з 1 травня поточного року. Такий контракт є своєрідною страховкою для споживачів від цінових коливань і гарантією стабільної ціни впродовж року.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *