Вінничани боргують за опалення та гарячу воду близько 140 мільйонів гривень

Новини Вінниці

Станом на 2 березня заборгованість населення Вінниці за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання становить понад 137 млн. грн. (без нарахувань за послуги, спожиті в лютому).

Про це інформують в пресслужбі КП «Вінницяміськтеплоенерго».

Зважаючи на високий рівень заборгованості, теплопостачальне підприємство закликає споживачів не порушувати вимоги законодавства та розраховуватися за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання до 20 числа щомісяця.

Зважаючи на те, що в місті карантин, в комунальному підприємстві радять скористатися способами оплати за послуги онлайн, аби не створювати масове скупчення людей. Нині є чимало інтернет-сервісів, за допомогою яких можна сплатити за комунальні послуги швидко та зручно:

– один із таких – pay.vn.ua. Достатньо зареєструватися, і клієнт бачитиме всі нарахування по своєму помешканню. Зручний спосіб отримувати платіжки і оплачувати онлайн.

другий – інтернет-банкінг. Як функціонує – можна дізнатися, зателефонувавши в той банк, картку якого має клієнт.

«Нагадуємо, що  в Україні діє Єдиний реєстр боржників. До даного реєстру можуть потрапити і споживачі, які нехтують рахунками за послуги  централізованого опалення та гарячого водопостачання. Адже якщо ігнорувати платіжки, підприємство працює з такими боржниками в судовому порядку. Після прийняття рішення суду на користь підприємства, справа переходить у державну виконавчу службу, звідти дані про борг споживача автоматично потрапляють в Єдиний реєстр боржників https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. Тож закликаємо всіх сплачувати вчасно та в повному обсязі. Будьте відповідальними!», ‒ підкреслюють в КП «Вінницяміськтеплоенерго».

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *