Вакцину від коронавірусу отримала перша вінничанка

Новини Вінниці Топ

О 14:38 у середу, 24 лютого, вакцину від коронавірусу отримала перша вінничанка – сімейна лікарка, працівниця мобільної «ковідної» бригади Людмила Бойко. Про це інформують у Вінницькій обласній державній адміністрації.

 «Єдиним захистом від інфекційних хвороб завжди була вакцинація, тож якщо є наразі така можливість, то я вакцинуюся. Я одразу погодилась. Ми пройшли дводенний тренінг у м. Київ для мобільних бригад по вакцинації. Я працюю сімейним лікарем і  завідую амбулаторією у ЦНМСД-5 м. Вінниці. Прослухавши лекції іменитих професорів та уважно вивчивши інструкцію до вакцини – прийняла тверде рішення про щеплення. Вакцина британської  компанії AstraZeneca вироблена на потужностях в Індії, проте ми вже давно використовуємо в роботі вакцини індійського виробництва і, в принципі, задоволені», – розповіла  сімейна лікарка.

Голова ОДА Сергій Борзов інформує, що в кабінеті щеплення Вінницького регіонального гепатологічного центру сьогодні вакцинували 14 медичних працівників – це лікарі мобільних бригад, які робитимуть щеплення проти COVID-19 в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *