Вінниця придбає у лізинг 10 турецьких автобусів

Новини Вінниці

КП «Вінницька транспортна компанія» планує придбати у лізинг 10 низькополих автобусів виробництва турецької фірми Otokar. Відповідний проєкт рішення розгляне найближча сесія міської ради.

У документі йдеться про погодження договору лізингу  строком до 60 місяців для придбання автобусів моделі Otokar Kent С CNG з АБ «Укргазбанк». Передбачається, що транспортна компанія має взяти у банку 2,6 мільйонів євро у гривневому еквіваленті. При цьому місто виплатить аванс на суму не менше 50% вартості автобусів.

До слова, компанія Otokar входить до Групи Компаній КОС і була заснована у 60-их. Автбуси її виробництва користуиються попитом у країнах Європи, Азії та Африки.

Автобуси Otokar Kent CNG працюють на стиснутому газі та відповідають екологічному стандарту Євро-6. Автобус має 12 метрів вдовжину та може перевозити до 100 пасажирів одночасно.

Придбати 10 автобусів у лізинг місто планувало ще у 2020-ому, але тоді планам завадила епідемія коронавірусу, на боротьбу з якою довелося шукати додаткові фінанси.

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *