Тарифи на опалювання та гарячу воду не зростатимуть до кінця сезону

Новини Вінниці Топ

До кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду не зростатимуть. Відповідний меморандум уклали між собою Кабмін, представники органів місцевого самоврядування, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України», повідомляє Урядовий портал.

Документ підписали міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко, міські голови представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також представниками НАК «Нафтогаз України».

«На початку січня цього року ми запустили 8 кроків щодо розв’язання тарифного питання та встановлення справедливих правил на ринку газу. Разом із міськими головами найбільших міст, урядовою командою, представниками НКРЕКП та НАК «Нафтогаз» ми напрацювали оптимальне рішення, аби розв’язати це питання. І сьогодні я радий, що було підписано Меморандум, у якому зафіксовано обіцянку перед людьми – тарифи на гарячу воду та опалення не будуть підвищуватись до кінця опалювального сезону», – наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, раніше уряд встановив максимальну ринкову ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубічний метр для населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *