Стань учасником тематичної гри “Що? Де? Коли?”

Новини Вінниці

Вінничан запрошують стати учасниками інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”, яка відбудеться 19 листопада у “Квадраті”. Питання стосуватимуться історії України, відомих українців, народних пісень та народних обрядів.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Вінницького обласного молодіжного центру “Квадрат”.

Зазначається, що в грі змагатимуться три команди по шість учасників. Для участі немає потреби збирати власну команду – можна зареєструватись окремо.

Відповідаючи на цікаві питання, дізнайтесь про невідомі сторінки історії України, про життя та працю українців, що здобули славу на Батьківщині та за її межами, про подвиги справжніх патріотів, про прихований зміст народних пісень та про містичні таємниці народних обрядів!

На учасників очікуватимуть 36 питань, зокрема, тематичні раунди та відеозапитання.

Загалом у грі, присвяченій українській самобутності, зможуть взяти участь лише 18 учасників через карантинні обмеження (наразі більшість місць вільні). Рекомендований вік учасників – від 16 років.

Гра “Що? Де? Коли?” відбудеться 19 листопада, о 16:00 у Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат”. Участь безкоштовна. Для того, аби отримати можливість стати гравцем, потрібно зареєструватись ТУТ, заповнивши форму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *