Врахування інтересів усіх учасників дорожнього руху — основа розбудови дорожньо-транспортної інфраструктури Вінниці

Новини Вінниці

«Обов’язкове врахування інтересів усіх учасників дорожнього руху має стати основою розбудови та модернізації дорожньо-транспортної інфраструктури Вінниці», — переконаний кандидат на посаду міського голови Сергій Кудлаєнко. Таку думку він висловив під час презентації нової Програми, яку розробила його команда спільно з експертами-урбаністами.

Аби привести до ладу транспортну інфраструктуру, у тому числі будівництво нових шляхопроводів та мостів із належним обслуговуванням, перш за все необхідно провести моніторинг і подальший аналіз транспортної ситуації міста.

Левова частка пропозиції Програми стосується грамотного і чіткого планування проведення робіт. Наприклад, ремонтні роботи доріг необхідно здійснювати переважно вночі або у вихідні дні. До того ж необхідно облаштувати підземні переходи в місцях перетину з широкими магістралями, адаптувати переїзди для маломобільних груп, нові світлофори, які працюватимуть у режимі «зеленої хвилі» та відкрити нові сучасні парковки.

Не треба забувати також і про екологію та довкілля, але враховувати інтереси і комфорт громадян, забезпечини їхню мобільність. Тому Кудлаєнко наголошує на створенні умов для зменшення автомобілекористування: розвиток якісної інфраструктури для пішоходів, для вело та іншого індивідуального транспорту – моноколес, електросамокатів, комфортного громадського транспорту.

Нагадаємо, нещодавно кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко розмістив в мережі Інтернет відео-ролик, в якому обіцяє звільнити вулиці міста від заторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *