У Турбові відкрито новий спортивний комплекс

Новини Вінниці

У святковий день Покрови, день Захисника України, 14 жовтня, у Турбові урочисто відкрили новий спортивний комплекс. Його реалізували за проєктом “Реконструкція житлового будинку під побутові приміщення з влаштуванням спортивних майданчиків по вул.Шкільна, 15а в смт Турбів Липовецького району Вінницької області”.

“Основним завданням проєкту стало створення якісно нового об’єкту спортивної інфраструктури на території смт Турбів, що містить в собі декілька майданчиків для занять різними видами спорту (футболом, баскетболом, волейболом, тенісом), дитячий ігровий майданчик та комплекс побутових приміщень з трибуною на даху”, – інформує управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації.

Проєкт реалізовано впродовж трьох років. Реконструкція колишнього житлового будинку, який наразі є комунальною власністю територіальної громади смт Турбів, здійснено на загальну вартість близько 5,6 млн грн.

Наразі спортивний комплекс облаштовано трибунами та побутовими приміщеннями для занять спортом (роздягальні, душові, санвузли, комори), навколишню територію облаштовано під спортивні майданчики для занять з футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, облаштовано місця паркування автотранспорту, здійснено благоустрій території, забезпечено інформаційний супровід проєкту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *