Біля банкомата у Вінниці пограбували пенсіонера

Новини Вінниці

13 жовтня у Вінниці пограбували 78-річного чоловіка. Грабіжників затримали сьогодні у Житомирі. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

До поліції близько 10:30 до поліції надійшло повідомлення від 78 – річного жителя Вінниці. Потерпілий розповів, що у дворі будинку  по вулиці Пирогова двоє нападників відібрали у нього  50 тисяч гривень, які він вранці зняв з банківської картки.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Віталія Курчика, протягом кількох годин поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Оперативники з’ясували, що після вчинення злочину зловмисники на автомобілі поїхали до Житомира, де на кілька днів орендували квартиру.

Вранці 14 жовтня  працівники поліції затримали зловмисників. Ними виявились раніше судимі за шахрайство жителі Дніпра віком 60 та 50 років.

Наразі вони затримані в процесуальному  порядку та поміщені до ізолятора тимчасово тримання. Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж). Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *