Справжня боротьба із COVID-19 має стати пріоритетом для міської влади вже зараз, – Сергій Кудлаєнко

Новини Вінниці

«Негайно, не чекаючи результатів виборів, треба почати справжню боротьбу з COVID-19! Це – облаштування нових опорних пунктів, збільшення місць в лікарнях, збільшення виплат лікарям, їхній захист», – заявив в ефірі телеканалу «Суспільне:UA» кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

Кандидат назвав першочергові завдання для нової міської влади. Серед основних – посилення та реалізація програми соціального захисту містян і підтримки лікарів, поновлення перемовин з іноземними та українськими інвесторами, переформатування роботи влади міста і бізнесу в умовах світової пандемії.

Та головним завданням нового мера і всієї команди має стати відкритість у спілкуванні, вважає кандидат. «Відкритість та доступність нової влади для кожного мешканця міста – такий принцип в роботі для нас головний! Ми знаємо як це зробити! І вже почали це втілювати, не чекаючи виборів!» – наголосив Кудлаєнко. Тільки так, на думку кандидата, можна налагодити ефективну співпрацю з мешканцями міста, вивести ЖКГ га гливий рівень та захистити людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *