Сергій Кудлаєнко: Маємо створити зручні і комфортні умови для ведення бізнесу в нашому місті

Новини Вінниці

Забезпечити захист прав і інтересів інвесторів та покращити репутацію Вінниці як надійного партнера та комфортного міста для ведення бізнесу – одна з першочергових задач міської влади. Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

«Влітку цього року Вінниця отримала найвищий рівень інвестиційної привабливості «uaINV5». У нас відкривалися широкі перспективи! А вже сьогодні з’являються новини, що будівництво найбільшого у світі заводу з виробництва зимового спорядження «Head” у нашому місті відкладено на 2021 рік», – написав кандидат.

Кудлаєнко зазначив, що через пандемію таке рішення спочатку на короткий період ухвалила сама австрійська корпорація, але потім виникли місцеві проблеми і інвестор відмовився від співпраці. Наприклад, від майбутнього заводу “Head” вінницькі енергетики вимагали 1,6 мільйона євро за підключення до електромереж. Тобто, заплатити за підключення і надалі ще за куплену електроенергію.

«Високий рівень корупції, відсутність правових принципів – це Вінниця сьогодні. Звичайно, іноземні інвестори не хочуть ризикувати. Ми маємо створити зручні і комфортні умови для ведення бізнесу в нашому місті та адаптувати економіку міста для роботи в умовах COVID-19», – акцентував кандидат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *