Сергій Кудлаєнко: Моя мета – реальні зміни у медичній сфері Вінниці

Новини Вінниці

Одним з пріоритетів розвитку міста має стати розвиток медичного сектора вважає кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

«Першочерговим проєктом місцевої влади має стати об’єднання лікарських інформаційних систем першої ланки сімейної медицини та другої ланки профільних фахівців. Єдина інформаційна медична панель міста дозволить мешканцям отримати інформацію про медичні послуги та вчасно і швидко потрапити на прийом до потрібного спеціаліста у конкретному закладі, вчасно отримати медичну допомогу», – переконаний кандидат. Кудлаєнко додав, що сьогодні склалася така ситуація, коли вінничани не розуміють реального стану справ у медичному секторі: невідомо ані про можливі лікарські послуги, ані про кількість вільних ліжок в лікарнях тощо.

Водночас, важливим завданням для влади є розробка та впровадження механізмів захисту прав медичної спільноти Вінниччини. «Медичні працівники заслуговують на гідні умови роботи, на справедливу оплату праці. Натомість, зараз вони лишилися сам-на-сам у боротьбі з коронавірусною хворобою, без захисту та обіцяних доплат», – зауважив кандидат.

Розвиток медицини в місті суттєво збільшить і підвищить тривалість та якість життя вінничан. «Для реалізації програми у нас є фахові спеціалісти, які готова брати відповідальність і впроваджувати реальні зміни у медичній сфері міста», – акцентував Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *