На Вінниччині чоловік ударив ножем свого односельця

Новини Вінниці

У Жмеринському районі, що на Вінниччині, між односельцями виник конфлікт, у ході якого 19-річний хлопець наніс ножові поранення своєму опоненту. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі він затриманий у процесуальному порядку.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 4 жовтня, близько 22.00 надійшло повідомлення про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями 23-річного жителя села Будьки. З ушкодженнями грудної клітини потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення місцевої лікарні.

Провівши першочергові та розшукові дії поліцейські з’ясували, що напередодні потерпілого бачили з 19-річним жителем цього ж села. Між чоловіками була суперечка, яка згодом переросла у бійку, на вулиці біля будинку потерпілого.

Конфлікт призвів до того, що 19-річний правопорушник наніс односельцю удар ножем. Слідчі Жмеринського відділу поліції затримали зловмисника в процесуальному порядку.

Зібравши докази причетності молодика до вчинення злочину, оперативники затримали його вдома через декілька годин.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі, наразі він затриманий у процесуальному порядку.

До обрання запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *