Передвиборчі пристрасті: у Калинівці побилися депутати

Новини Вінниці

У Калинівці 23 вересня побилися діючий депутат райради, який балотується до Калинівської ОТГ, депутат Вінницької обласної ради  та кандидат у депутати обласної ради. Як повідомляють у поліції, між ними виник конфлікт, під час якого один з його учасників отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Володимира Олексюка,  до поліції звернувся 52-річний депутат Калинівської районної ради, який балотується до Калинівської міськради, із заявою про те, що близько 18-ї години на територію його домогосподарства приїхав діючий депутат Вінницької обласної ради з кандидатом у депутати облради.

Під час спілкування між ними виник конфлікт, пов’язаний з виборчою кампанією,  під час якого  40-річний  кандидат в депутати Вінницької обласної ради наніс заявнику удар в голову. У відповідь потерпілий пошкодив автомобіль свого кривдника Toyota Land Cruiser.

“Свідком події, яка сталась на території товариства потерпілого, став його  працівник. Він втрутився в ситуацію та допоміг припинити протиправні дії, здійснивши постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль. Потерпілий з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізований. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Пошкоджений автомобіль поміщений на арештмайданчик”, – йдеться у повідомленні поліції.  

Наразі слідством відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією  інциденту відповідно до  ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство). За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *