VINNYTSIA JAZZFEST-2020 на вихідні пройде без глядачів

Новини Вінниці Топ

Цьогорічний VINNYTSIA JAZZFEST, що відбудеться у Вінниці 26-27 вересня, вирішили проводити без глядачів – в онлайн-форматі. Про це сьогодні повідомили організатори фестивалю.

Нагадаємо, були сподівання, що можна буде провести фестиваль із суворим дотриманням карантинних заходів та з обмеженою кількістю глядачів, але через епідемічну ситуацію в місті вирішено влаштувати VINNYTSIA JAZZFEST винятково в онлайн-форматі.

Тим не менш, програму обіцяють насичену. Чи не найприємнішим сюрпризом для вінничан стане виступ сина «королеви джазу» Елли Фіцджеральд Рея Брауна-молодшого. Приїдуть також «посол польського джазу» у світі, один із найкращих джазових піаністів і композиторів Польщі Артур Дуткевич, яскравий сучасний джазовий піаніст-віртуоз Лоран Ніку, а також українські виконавці: Закус-Донцови-Фролов Квартет на чолі з «батьком українського джазу» Ігорем Закусом, незрівнянне Тріо Олексія Петухова з Одеси і майстри акапела зі світовою славою – вокальний бенд ManSound.

“Попри такий формат – без глядачів у залі – всі зірки Vinnytsia Jazzfest-2020 приїдуть і наживо гратимуть у Вінниці, створюючи ексклюзивний музичний продукт найвищого ґатунку саме для вас. Професійні записи концертів будуть опубліковані на офіційному Youtube-каналі VINNYTSIA JAZZFEST. Відтак – усі шанувальники джазової музики Вінниці, України та світу у будь-який зручний час зможуть побачити, послухати та крізь екран відчути найпотужнішу силу головної музики свободи та позитиву – джазу, зіграного у Вінниці і увічненого для вас! Вже зараз підписуйтесь на Youtube-канал VINNYTSIA JAZZFEST – https://www.youtube.com/user/pvt286032”, – повідомляють організатори на сторінці фестивалю у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *