Партія «ОПЗЖ» у Вінниці пообіцяла «дуже багатьох здивувати» і висунула кандидатом в мери боксера В’ячеслава Узелкова (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці

Сьогодні у Вінниці своїх кандидатів у депутати міської ради та на посаду мера представила партія «Опозиційна платформа – За життя». «Благословити» претендентів на виборчу кампанію приїхав співголова партій Юрій Бойко у компанії із відомим вінницьким підприємцем та головою Федерації боксу України Володимиром Продивусом.

Спочатку партійці зібралися у спорткомплексі «Нокаут», щоб розкрити головну інтригу – представити свого кандидата на посаду мера міста. Ним став відомий вінницький боксер, володар європейських боксерських титулів В’ячеслав Узелков.

Після того, як Юрій Бойко, Володимир Продивус та новоспечений кандидат у мери трохи розім’ялись зі скакалками, лідер ОПЗЖ назвав Узелкова «найкращим претендентом» на мерське крісло, мовляв, це доводить приклад Кличката інших особистостей, які прославили Україну в світі й мають досвід боротьби та перемоги.

«Я звідси нікуди не тікав і не тікаю. Але я був у багатьох країнах і містах світу, бачив все і мені є з чим порівнювати, – говорить В.Узелков. – Мене дуже дратує, коли кажуть, що Вінниця – це європейське місто. Нам ще далеко до європейського міста. Центр у нас справді виглядає гарно, але далі – нічого немає. Але я впевнений, що ми зі своєю командою кожну цеглину поставимо на своє місце. У мене, дійсно, дуже крута команда і я знаю, що ми зробимо дуже багато гарних справ для міста. Любов до міста має бути в серці. Я про своє місто знаю майже все, тому що моє серце живе містом, а місто живе в моєму серці. Я завжди буду стояти на захисті свого міста. Я не боюся боротьби, не боюся конкуренції і хочу, щоб наше місто було кращим». 

У більш офіційній обстановці кандидатів у депутати міської ради представляли у залі офісного центру«Кряж».

“У Вінниці, завдяки місцевим проектам і деяким національним, в тому числі попереднього прем’єр-міністра, буде ще жорсткішою, тому нам доведеться витримати непросту боротьбу. Але я впевнений, що ті роки, які ви пройшли разом, дають підстави вважати, що цю боротьбу ви виграєте і станете частиною влади”, – сказав співголова ОПЗЖЮ.Бойко.

Голова Вінницької міської організації партії Донатас Піскун свою команду називає молодою, сильною і перспективною. Каже, формували її понад три роки:

“Я впевнений, що ці вибори для нас вирішальні – ми дуже багатьох здивуємо. Я жив, вчився і працював у Європі, я знаю, що таке справжнє європейське місто. Я впевнений, що наш кандидат на пост мера Вінниці В’ячеслав Узелков – людина зі стержнем, людина, яка має свою позицію. Ця людина любить своє місто. Нашому місту потрібні сильні люди, які вміють добре бити і тримати удар”.

На зібранні назвали ТОП-10 кандидатів від ОПЗЖ до міської ради. Серед них – як “аксакали” вінницької політики, так і молоді люди, поки не помічені у владних коридорах: президент Федерації боксу Вінницької області Олег Алекса, Почесний громадянин Вінниці Роман Аксельрод, керівник автобусного парку Олександр Гетьман, підприємець Ігор Горлачов, голова будівельного кооперативу «Подільський бульвар» Сергій Грушко, підприємеці Олександр Гармаш, Антон Клиновський, Андрій Мокрецов, Олександр Педорченко, Сергій Смотрич, депутати міськради Олена Лепей та Олександр Ревунов, засновник спортивного клубу Едуард Михайлов, голова Вінницького відділення АТ «Вінницягаз» Микола Яременко та, власне, лідер міської організації партії, виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун.

Загалом ОПЗЖ у Вінниці висунула 54 кандидати у депутати міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *