Справу 29-річного жителя Калинівського району, який застрелив товариша, передали до суду

Новини Вінниці

Вінницької обласною прокуратурою до Калинівського районного суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками умисного вбивства.

Як повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що 29-річний житель Калинівського району 27 червня разом зі своїми товаришами відпочивали біля місцевого ставка та вживали алкоголь.

Згодом чоловік, будучи напідпитку, почав хвалитися своїм револьвером «STALKER 4,5», який, згідно з висновками експертів, “призначений для тренувальної стрільби патронами Флобера кільцевого запалення калібру 4 мм”.

“При цьому, підозрюваний, розуміючи принцип роботи механізму револьвера, відтягнув барабан та спорядив у нього один патрон і повернув барабан у попереднє положення, чим привів револьвер у бойову готовність. Перебуваючи на відстані близько двох метрів від одного із товаришів, усвідомлюючи, що при пострілі з незначної відстані може позбавити життя людини, умисно направив його у бік потерпілого в область серця й натиснув на спусковий гачок, внаслідок чого відбувся постріл. Останній отримав вогнепальне поранення грудної клітини та через незначний проміжок часу помер”, – йдеться у повідомленні обласної прокуратури.

Якщо вину чоловіка в суді доведуть, йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *