У Крижопільському районі за підозрою у зґвалтуванні падчерки затримали жителя Донеччини

Новини Вінниці

На Вінниччині у Крижопільському районі 17 вересня затримали 31-річного жителя Донеччини, якого звинувачують у зґвалтуванні 16-річної доньки своєї співмешканки. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у в області.

Із заявою про злочин до поліції звернувся дідусь потерпілої.    

За словами начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, підозрюваного поліцейські затримали у будинку, де мешкає дівчина разом з бабусею та дідусем. Підозрюваний разом з матір’ю потерпілої проживав на Одещині. А в Крижопільський район приїхав в гості до рідних співмешканки. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

За попередньою інформацією слідства, зловмисник, поки родичів дівчини не було вдома, заманив її в гостьовий будинок на території господарства та зґвалтував. Про це неповнолітня наважилась розповісти дідусеві і він одразу зателефонував у поліцію.

“На місці події слідчо-оперативна група поліція вилучила речові докази, які свідчать про причетність затриманого до злочину. Сам зловмисник свою провину заперечує. Факт зґвалтування потерпілої дівчини підтвердили лікарі.  Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство), за що передбачено до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – повідомляють у поліції.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *