Дитинча шотландського поні народилося у домашньому зоопарку у Вінниці: відвідувачам пропонують обрати йому ім’я (ВІДЕО)

Новини Вінниці

У Вінниці в контактному домашньому зоопарку Наталі Чорної народилося дитинча шотландського поні. Про це повідомляє Суспільне.

Народилася дівчинка, вона вже самостійно ходить, але від мами Рябіни не відходить. Обрати ім’я тварині пропонують відвідувачам. Рябіну власниця контактного зоопарку купила за кордоном. Тварині уже 5 років. Це її перше потомство. Своїх шотландських поні жінка називає сильними та витривалими.

“У них міцне здоровʼя, гарні міцні копита. Вони не перебірливі в їжі. Набирають вагу навіть на соломі. Скажімо, на пісній їжі. Як “маленька конячка” вона більш норовлива, ніж велика”, – розповідає Наталя Чорна.

У домашньому зоопарку Наталі, на 10-ти сотках, можна побачити близько 50 тварин: коней, мавп, сурикатів, ламу, козенят та навіть пеліканів. Усі вони вакциновані. Найдорожчою, каже власниця, є альпака з Нідерландів. Звуть його Степан.

“Тварина дуже класна. Ми уже 15 років працюємо з людьми з інвалідністю по напрямку енімал-терапії. Я прочитала, що є ще таке як альпако-терапія. Будь-яка терапія є ефективна, якщо вона викликає у людини якісь емоції”, – говорить Наталя Чорна.

Доглядає за звіринцем уся сім’я, каже Наталя. Кожен виконує свою роботу.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *