«Зупинимо проросійський реванш та побудуємо європейське життя в Україні!» — «Європейська Солідарність» об’єднує патріотів та професіоналів на місцевих виборах для досягнення мети

Новини України

За кілька днів відбудеться конференція обласної партійної організації «Європейська Солідарність», і вінничани дізнаються прізвища місцевих лідерів, які готові взяти відповідальність за розвиток області на найближчі 5 років.

На з’їзді «Європейської Солідарності» лідер партії Петро Порошенко наголосив: «Наша політична сила на місцевих виборах об’єднує патріотів та професіоналів, щоб зупинити проросійський реванш і будувати європейське життя в Україні. Ці вибори лише формально локальні. Але від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить не лише справність міської каналізації чи якість сільської дороги, але й доля країни у цілому. Насамперед ми повинні сформувати потужні фракції в усіх облрадах».

Щодо «Слуг», то Петро Олексійович зауважив, що це —політичні опоненти. «Вони — дилетанти, що не здатні керувати країною. Вони розвалили управління державою і несуть таку ж загрозу для місцевого самоврядування. В Україні настане повний колапс, якщо не підстрахуватися професійним місцевим самоврядуванням. Саме таких кандидатів на посади міських голів та голів ОТГ має запропонувати «Європейська Солідарність».

«Європейська Солідарність» йде на місцеві вибори для того, щоб захистити одну із ключових реформ нашої команди — децентралізацію, результати якої втілені у нових дорогах, новому транспорті, відремонтованих школах та дитячих садках, освітлених вулицях тощо. Петро Порошенко застеріг: «Це відбувається не лише тому, що мери-лідери місцевих партій такі професійні, а ще й тому, що ініційована нашою командою децентралізація дала гроші на місця в інтересах місцевих громад».

Але теперішня влада може й забрати. Протягом року вона вже неодноразово запускала свої руки в кишені громад. Тільки сильна в масштабах всієї України опозиція здатна дати владі по руках. І така опозиція — це «Європейська Солідарність».

«Сотні вінничан: лідери громадської думки, інтелігенція, підприємці, фермери та сільгоспвиробники, лікарі та вчителі — сьогодні приєднуються до «Європейської Солідарності» Вінниччини, яка є найпотужнішою в регіоні і об’єднує тисячі партійців. А ті, хто роками лише прикривався назвою «Європейської Солідарності», сьогодні, як хамелеони, є «старими обличчями» нових політичних проектів. І дуже добре, що за останній рік партія оновилася і ми маємо в наших рядах справжніх патріотів», — наголосив народний депутат України VIII скликання Руслан Демчак.

«Ми провели багато зустрічей із прихильниками та однодумцями у новостворених ОТГ. Незабаром громади почують прізвища та побачать кандидатів від «Європейської Солідарності». Це — справжні патріоти України, люди із бездоганною репутацією. Вони мають багато слушних думок та планів щодо розвитку територіальних громад. Сподіваюся, що ми разом зможемо все це реалізувати. Наша політична сила відкрита, приєднуйтесь. Бо ми — єдина опозиційна сила, яка сьогодні готова брати відповідальність за майбутнє країни», — зауважив лідер ЄС на Вінниччині Андрій Гижко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *