Вінницькі маршрутки забезпечать валідаторами

Новини Вінниці

Ще на початку року було заплановано, що до кінця вересня усі маршрутні таксі Вінниці будуть обладнані валідаторами для безготівкових розрахунків. Однак через карантин цей процес затягнувся. Крайній термін виконання плану – кінець 2020 року.

Зі своєї сторони директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна зазначила, найближчим часом до Вінниці мають прибути іноземні фахівці, які допомагатимуть у встановленні обладнання. Останні мали прибути у Вінницю набагато раніше. Проте карантинні обмеження на в’їзд вплинули на терміни виконання робіт.

Звернувшись до Держприкордонслужби, вони надіслали поштою запрошення технічним спеціалістам. Як тільки вони отримають запрошення, роблять тест на коронавірус – зможуть вирушити в Україну.

Валідатори з’являться у 265 маршрутках. Також у них забезпечать наявність GPS-навігаторів. Відтак вінничани зможуть відстежувати, коли прибуде потрібна їм маршрутка.

Вінничанам варто знати, що правило, згідно з яким пересадка упродовж 30 хвилин із початку поїздки додатково не оплачується, – на маршрутні таксі не буде поширюватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *