Юрій Косюк: “Конкуренція – це дуже добре. Вона заставляє МХП рости”

Новини Вінниці

З маленького виробництва в Миронівці до лідера української аграрної галузі. Юрію Косюку, голові правління МХП, вистачило 22 роки для того, щоб вивести виробництво свіжого курячого м’яса на якісно новий рівень. Йому вдалось побачити можливості там, де їх ніхто до цього не бачив та повірити в те, у що мало хто вірив.

Компанія збудована у рідній країні, своїми руками та на власному досвіді, сьогодні об’єднує десятки тисяч людей по всій Україні та закордоном.МХП — це більше 40 підприємств в 16 регіонах України та закордоном, 85 країн експорту нашої продукції.

За останні 4 роки холдинг сплатив понад 14,5 мільярдів гривень податків до бюджету держави, тільки у 2019 році близько 178 мільйонів гривень МХП інвестував у розвиток громад.

МХП — це про найбільший в Європі біогазовий комплекс, інноваційне виробництво, високі екологічні стандарти безпеки.

Про початок шляху, цінності компанії та 5 ключових висновків вітчизняного бізнесу у спілкуванні речниці холдингу Ірини Ванникової з Юрієм Косюком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *