На Вінниччині автівка наїхала на дворічну дитину

Новини Вінниці

У селі Самгородок Козятинського району Вінниччини 13 серпня «Жигулі» травмувало 2-річну дитину. Автівка заднім ходом наїхала на хлопчика, який заліз під легковик.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався близько 14.20. Як з’ясували у поліції, 27-річний місцевий житель залишив автомобіль «ВАЗ 2106» у дворі будинку. Через який час чоловік почав виїжджати заднім ходом та наїхав на сусідську дитину, яка за час його відсутності залізла під машину.

Внаслідок аварії дитина отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до дитячої лікарні. Водій освідуваний, він тверезий.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Між тим, у поліції звертаються до батьків з проханням подбати про безпеку своїх дітей, не залишати їх без нагляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *