Минулої доби на Вінниччині померло двоє людей з COVID-19

Новини Вінниці Топ

За минулу добу на Вінниччині лабораторно підтверджено 23 нових випадки коронавірусної хвороби. Загалом з початку епідемії в області зафіксовано 2955 випадків COVID-19. Одужало 2216 людей, наразі хворіє 679 людей.

За добу дев’ять нових випадків хвороби підтверджено у Вінниці, у Могилів-Подільському районі – сім випадків, у Тиврівському районі – три, по одному випадку виявлено у Вінницькому, Тростянецькому, Козятинському та Тульчинському районах.  

Минулої доби, за даними ОДА, зафіксовано два летальні випадки.

Помер 38-річний вінничанин. Чоловік поступив 24 липня за направленням сімейного лікаря в МКЛ №1 з приводу не госпітальної двобічної полісегментарноі пневмоніі 4 клін. гр., легенева недостатність. 25 липня отримано позитивний ПЛР-тест на коронавірус. 27 липня стан пацієнта погіршився – переведений в реанімаційне відділення, залежний від кисню. На фоні вперше виявленого цукрового діабету та ожиріння 2-3, вираженої гіпоксії розвився гострий дестрес синдром, набряк легень. 7 серпня було констатовано смерть.

Помер також чоловік 1952 року народження, житель м. Вінниці. Поступив в Вінницьку ЦРЛ 27 липня з приводу: COVID-19, двобічної полісегментарноі пневмоніі 4 клін. група, дихальна недостатність 3, на фоні важкої мієломноі хвороби. До госпіталізації у Вінницькій ЦРЛ лікувався в онкогематологічному відділенні. Стан пацієнта погіршився 31 липня – переведений в реанімаційне відділення, залежний від кисню. Враховуючи важку соматичну патологію стан прогресивно погіршувався, розвився гострий респіраторний дестрес синдром – 7 серпня констатовано смерть.

Загалом на Вінниччині зареєстровано вже 61 летальний випадок серед пацієнтів з COVID-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *