У Вінниці затримали молодиків, які витягли гроші з автомату з продажу води

Новини Вінниці

У Вінниці вранці 7 серпня правоохоронці затримали трьох молодиків, які пошкодили автомат з продажу води та забрали звідти гроші.

Як повідомляють у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, близько четвертої години ранку до поліції зателефонував очевидець, який спостерігав за вчиненням злочину з вікна своєї квартири. Патрульним він описав зовнішні прикмети зловмисників та вказав  напрямок їх руху.

Крім того, інспектори поспілкувались з охороною одного із супермаркетів, що знаходиться поруч. Завдяки камерам спостереження охоронці порядку отримали опис правопорушників та передали ці дані всім мобільним екіпажам поліції.

Невдовзі, відпрацьовуючи прилеглу територію, інспектори виявили ймовірних крадіїв на вулиці Келецькій. Ті, побачивши службовий автомобіль, почали втікати, проте, поліцейські їх наздогнали.

Затриманими виявились 15, 20 та 23-річний вінничани. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу та передали їй правопорушників

Наразі слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

1 коментар на “У Вінниці затримали молодиків, які витягли гроші з автомату з продажу води

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *