Вінницька “Нива” може знятися з чемпіонату України. Клуб чекає підтримки від обласної влади

Новини Вінниці

Без підтримки обласної влади вінницька «Нива» припинить існування. Про це сьогодні заявив президент футбольного клубу Вадим Кудіяров. За його словами, перше півріччя “Ниву” підтримувала міська рада.  

“Але далі без фінансової підтримки ще із боку Вінницької ОДА і Вінницької обласної Ради (яка завжди була попередніми роками) «Нива» не зможе далі існувати. Зараз в структурі клубу перебуває 60 осіб. Якщо Вінницька ОДА і Вінницька обласна Рада не хочуть нас підтримувати, нехай їхнє керівництво публічно заявить про це. Тоді ми знімемо команди ФК «Нива» із чемпіонату України у другій лізі та чемпіонату України U-19!”, – написав Вадим Кудіяров на своїй сторінці Facebook.

Ситуацію прокоментував начальник спортуправління Вінницької ОДА Сергій Чернявський:

“У зв’язку із карантином деякі статті витрат на розвиток фізичної культури і спорту переглядатимуться. Окрім того, щоб виділити кошти на підтримку ФК «Нива», має пройти сесія Вінницької обласної Ради. Лише згідно із її рішенням можна внести зміни до програми”.

За словами Вадима Кудіярова, поки “нивівці” чекатимуть на реакцію обласної влади. Але не довго, бо якраз зараз потрібно визначатися із подальшою участю в першості України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *